Civiele Projecten

Onze afdeling civiele projecten verzorgt de middelgrote en grote projecten in de sector civiel. Dit betreft nieuwbouw en renovatie van beton- en waterwerken zoals kadeconstructies, remmingwerken, funderingen, kunstwerken en betonconstructies.

Wij kunnen het gehele traject vanaf ontwerp en constructieberekening tot en met oplevering verzorgen en zijn hiervoor ook gecertificeerd. Voornamelijk voor vaste klanten mogen wij deze projecten verzorgen waarbij kwaliteit vanzelfsprekend de basis is. Met vakmanschap en een gemotiveerd team  zijn wij zeer flexibel in de realisatie van deze projecten. Betonconstructies in de vertrekhal van Schiphol of het realiseren van de betonconstructies voor trambanen wordt ’s nachts uitgevoerd. Ook werken in de weekenden of ploegendiensten is allemaal mogelijk om het bedrijfsproces van onze opdrachtgevers zo veel mogelijk ongestoord doorgang te laten vinden.

Contracting services

General contracting, often referred to as a traditional delivery system, allows the owner to engage with the architect/engineer to prepare the design of the entire project. Upon design completion, the project scope is competitively bid to a construction firm for a fixed lump sum.Our responsibilities when serving as the General Contractor include:

  • Providing all materials, labor, equipment and services.
  • Subcontracting with various trade and specialty contractors
  • Applying for or assisting in the application process for building permits
  • Monitoring schedule and cash flow
  • Maintaining accurate records
  • Ensuring a safe and secure project site

Civiele Projecten