PROJECT OMSCHRIJVING

In opdracht van de Raad van Kinderbescherming hebben wij een project aangewezen gekregen om de twee verdiepingen binnen het pand op te frissen en zo in nette staat te brengen.  Er was achterstallig onderhoud aanwezig in het pand die toe was aan vernieuwing. De doelstelling van de klant was dan ook het achterstallig onderhoud in een nieuw jasje te brengen die een wow factor zou bezorgen.

Om de beoogde doelstelling te behalen zijn er tal van werkzaamheden verricht. Het project begon met het meedenken met het bestuur over eventuele veranderingen van de vloerbedekking. Hierin heeft IJbouw een grote rol gespeeld bij de uiteindelijke keuze die een wow factor zou opleveren. Hierdoor is nieuwe vloerbedekking aangebracht op beide verdiepingen die ervoor zorgde dat de verdiepingen een volwassenere look kregen. Naast de vloerbedekking zijn er schilderwerkzaamheden uitgevoerd om de verdiepingen strakker en frisser te laten ogen. De betontrappen zijn gereinigd en beide verdiepingen zijn voorzien van nieuwe keukens voor het personeel en eventuele bezoekers.

Uiteindelijk is het door de fijne samenwerking met Beers schilderwerken en MF-design iedere fase binnen het project gelukt om het werk tijdig en gecontroleerd af te ronden. Tevens willen wij de opdrachtgever bedanken voor de opdracht en de fijne samenwerking.

PROJECT DETAILS

Categorieën:Bouw, Onderhoud
Opdrachtgever:Rijksvastgoed
Locatie:Jansweg 15, Haarlem
Periode:Mei 2020- december 2020
Bandbreedte omzet:200 – 400 duizend euro
projectlocatie

HOOGTEPUNTEN

    • Het achterstallige onderhoud in een nieuw jasje weten te brengen wat een Wow factor opleverde
    • Nieuwe vloerbedekking op beide verdiepingen gerealiseerd naast schilderwerken om de verdiepingen frisser te laten ogen