PROJECT OMSCHRIJVING

Het Afval Energie Bedrijf Amsterdam (AEB) heeft in 2016 besloten tot een ingrijpende renovatie van het kantoorpand aan de Australiëhavenweg. Hiermee zijn de kantoorruimtes en was- en kleedgelegenheden weer volledig klaar gemaakt voor de toekomst. Door de hoogwaardige afwerking wordt een prettige werkomgeving gecreëerd voor haar personeel.

IJbouw verzorgde alle bouwkundige aanpassingen van het gebouw en werkte hiervoor intensief en succesvol samen met de installateur en interieurarchitect. De panden werden eerst geheel gestript en vervolgens opnieuw ingericht. De werkzaamheden bestonden onder meer uit aanpassingen van constructie, timmerwerk, vloer-, plafond- en wandafwerking, tegelwerk, sanitair.

Tijdens de werkzaamheden is het personeel van AEB ondergebracht in tijdelijke huisvesting. Door een gefaseerde uitvoering van de werkzaamheden werd mogelijk gemaakt dat de bedrijfsvoering van AEB ten alle tijden ongehinderd doorgang kon vinden. Alles heeft plaatsgevonden binnen het strikte veiligheidsregime op het terrein.

PROJECT DETAILS

Categorieën:Bouw, Overheid
Opdrachtgever:Gemeenste Amsterdam
Locatie: Amsterdam
Periode:2016
Bandbreedte omzet: 1-3 miljoen euro
aeb foto 1

HOOGTEPUNTEN

    • Kantoorruimtes en was- en kleedgelegenheden volledig klaar gemaakt
      • Bedrijfsvoering van AEB heeft ten alle tijden ongehinderd kunnen doorwerken