PROJECT OMSCHRIJVING

The Base Schiphol midden in het Central Business District is al jaren één van de toonaangevende bedrijfsverzamelgebouwen voor internationaal opererende bedrijven. De vraag naar geschikte kantoorruimte is hier groot. Schiphol Real Estate heeft zodoende besloten het bestaande gebouw uit te breiden met 6.050 m2 vvo casco multifunctionele kantoorruimte. Heineken heef de betreffende locatie weten te bemachtigen.  IJbouw heeft de Fit-In gerealiseerd.

In samenwerking met CBRE heeft IJbouw vorm gegeven aan de moderne, groene, gastvrije inrichting van het kantoorlandschap. Transparantie en lichtinval worden gekenmerkt in zowel de kantooreilanden als in de verschillende vergaderruimten. Metaal, glas en hout in combinatie met de frisse Heineken-look vormen de basis.

De uitdaging in de realisatie was voornamelijk te vinden in de korte planning waarbij er in een tijdsbestek van +/-4 weken per verdieping een gehele fit-in werd gerealiseerd. Met daarbij aandacht voor minimale hinder voor de omgeving.

PROJECT DETAILS

Categorieën: Bouw, Onderhoud
Opdrachtgever: Heineken
Locatie: Schiphol centrum,  Amsterdam
Periode: September 2019- Februari 2020
Bandbreedte omzet: 500-800 duizend euro
IMG_1627

HOOGTEPUNTEN

    • Bestaand gebouw uitgebreid met 6.050 m2 VVO casco multifunctionele ruimte
    • IJbouw heeft dit project in een tijdsbestek van +/-4 weken per verdieping weten te realiseren