Het Bedrijf

Wie is IJbouw?

IJbouw is een bouwbedrijf gevestigd aan de noordoevers van het Amsterdamse IJ. De oorsprong van IJbouw ligt in de uitvoer van waterwerken in de Amsterdamse havens. Van hieruit is IJbouw uitgegroeid tot een multidisciplinair bouwbedrijf actief in zowel civiele als bouwkundige projecten en in onderhoudscontracten binnen deze sectoren.

IJbouw onderscheidt zich door dit brede pakket aan diensten aan te kunnen bieden en is gecertificeerd voor het gehele traject vanaf ontwerp tot en met uitvoering. Samen met onze opdrachtgevers realiseren wij op een efficiënte wijze kwalitatief hoogwaardige projecten passend binnen de vooraf vastgestelde kaders.

Onze Missie

Engineer is inspecting his work in building construction site

Een fijne plek om te leven zodat mensen zowel privé als zakelijk het maximale eruit kunnen halen. Dit ontwerpen, realiseren en onderhouden we met oog voor de plek, de omgeving, het heden en de toekomst. We voelen de verantwoordelijkheid om waarde toe te voegen aan de contouren van de toekomst. Met eenvoud in de manier van denken en doen, voor vaste klanten en met vaste samenwerkingspartners.​

Samen waarde creëren voor de lange termijn, dat is waar we voor staan!​

Onze Visie

Strategie

IJbouw en haar manier van werken als begrip in de markt, toonaangevend in flexibiliteit, werkplezier, samenwerking en optimale klantbediening.

Duurzaamheid binnen IJbouw

Duurzaamheid in de breedste zin van het woord; binnen IJbouw zijn we continu bezig om ons op gebied van materiaalgebruik, logistiek, personeelsbeleid en procesinrichting te verbeteren om de generatie na ons een zo goed mogelijke uitgangspositie te bieden. In deze video hieronder wordt er verder ingegaan op het aspect duurzaamheid wat dit betekend voor IJbouw.