Over IJbouw

IJbouw is een bouwbedrijf gevestigd aan de noordoevers van het Amsterdamse IJ. De oorsprong van IJbouw ligt in de uitvoer van waterwerken in de Amsterdamse havens. Van hieruit is IJbouw uitgegroeid tot een multidisciplinair bouwbedrijf actief in zowel civiele als bouwkundige projecten en in onderhoudscontracten binnen deze sectoren.

IJbouw onderscheidt zich door dit brede pakket aan diensten aan te kunnen bieden en is gecertificeerd voor het gehele traject vanaf ontwerp tot en met uitvoering. Samen met onze opdrachtgevers realiseren wij op een efficiënte wijze kwalitatief hoogwaardige projecten passend binnen de vooraf vastgestelde kaders.

IJbouw is een middelgrote aannemer ( +/- € 55 miljoen omzet, ongeveer 120 FTE) in de civiele en utilitaire bouw in zowel projecten als onderhoud. Ons onderscheidend vermogen zit in het meedenken met de klant bij transformatie, renovatie en uitbreidingsprojecten, maar zeker ook bij instandhouding , verduurzaming en aanpassingen. Wij denken graag mee met en voor onze klanten en daarom komen ze graag terug bij ons. De afgelopen jaren is ons bedrijf flink gegroeid door het toevoegen van nieuwe contracten en terugkomende klanten die samen met ons projecten willen doen. En daar zijn we trots op!

ONZE MISSIE

Een fijne plek om te leven zodat mensen zowel privé als zakelijk het maximale eruit kunnen halen. Dit ontwerpen, realiseren en onderhouden we met oog voor de plek, de omgeving, het heden en de toekomst. We voelen de verantwoordelijkheid om waarde toe te voegen aan de contouren van de toekomst. Met eenvoud in de manier van denken en doen, voor vaste klanten en met vaste samenwerkingspartners.​

Samen waarde creëren voor de lange termijn, dat is waar we voor staan!​

ONZE VISIE

IJbouw en haar manier van werken als begrip in de markt, toonaangevend in flexibiliteit, werkplezier, samenwerking en optimale klantbediening.

DUURZAAMHEID BINNEN IJBOUW

Duurzaamheid in de breedste zin van het woord; binnen IJbouw zijn we continu bezig om ons op gebied van materiaalgebruik, logistiek, personeelsbeleid en procesinrichting te verbeteren om de generatie na ons een zo goed mogelijke uitgangspositie te bieden. In deze video hieronder wordt er verder ingegaan op het aspect duurzaamheid wat dit betekend voor IJbouw.

Meer over Duurzaamheid

Ook met IJbouw samenwerken

De toekomst vraagt om korte lijnen, transparante offertes, heldere afspraken en inzichtelijke controlemomenten. Dat zorgt ervoor dat het eindresultaat een blauwdruk is van de verwachting. Daar is onze bedrijfsstructuur op gebouwd. Van de werkvloer tot aan het management: de contacten zijn duidelijk, eenieder is aanspreekbaar. Dat is waar IJbouw goed in is: teamwork. Ervaar het zelf, neem contact op en dan verkennen we wat wij voor jullie én elkaar kunnen betekenen.

Contact

ONZE PARTNERS

We blijven groeien. Wij zijn trots te melden dat wij een samenwerking hebben met FIXZED, BILTZ, MOUTON, TBK en MEERBOUW. Alles in eigen huis, het gevolg: een geoliede interne organisatie welke erin slaagt continu verbeteringen door te voeren in planning, prijsstelling en kwaliteit. Lees meer over onze partners!

Onze partners