Onze Kernwaarden

Onze Kernwaarden

Binnen IJbouw hebben wij diverse kernwaarden benoemd die weerspiegelen wat we als bedrijf willen zijn. Deze kernwaarden hanteren we zowel naar de klant toe als intern in onze processen. Deze kernwaarden zijn door de jaren heen gevormd en worden nu gezien als waarden die het bedrijf presenteren.

Men at Work

VEILIGHEID

Dag in dag uit staat veiligheid bij IJbouw voorop. We werken veilig of we werken niet.

Duurzaamheid

DUURZAAMHEID

Duurzaamheid in de breedste zin van het woord; binnen IJbouw zijn we continu bezig om ons op gebied van materiaalgebruik, logistiek, personeelsbeleid en procesinrichting te verbeteren om de generatie na ons een zo goed mogelijke uitgangspositie te bieden.

e85bad3b-d640-40c8-9bc7-7b671ecab55d

KWALITEIT

Bij IJbouw staat het leveren van het hoogst mogelijke kwaliteit voorop. Van storingsbon tot groot project, iedere handeling doen we met zorg voor kwaliteit en de omgeving.

innovatie

INNOVATIE

Wij maken gebruik van innovatieve ontwikkelingen binnen de bouwbranche om de beste resultaten te behalen. Op het gebied van automatisering maar ook op het gebied van toepassen van vernieuwende bouwsystemen en gereedschappen.

Klanten

KLANTGERICHT

Het meedenken met de klant en het voorop stellen van de klantwens staan centraal binnen IJbouw. Problemen zien we als uitdagingen en er zijn altijd meerdere oplossingen die mogelijk zijn om het gewenste resultaat te halen.

Samenwerken

SAMENWERKEN

Bij IJbouw geloven wij in samenwerken. Dit levert de beste resultaten op door krachten te bundelen en uiteindelijk samen te groeien. Als mens, als klant en als samenwerkingspartner!