Onze Partners

Onze Partners

Onderstaande bedrijven zijn al jarenlang onze samenwerkingspartners, in grote en kleine klussen. Door de jaren heen is de samenwerking uitgegroeid tot een vertrouwensrelatie waarbij we elkaar het beste gunnen.

Beers Totaalonderhoud

Beers voert al jaren veel van het projectmatig schilderwerk uit. Door de jaren heen is de samenwerking dusdanig gegroeid dat IJbouw en Beers gezamenlijk optrekken in diverse aanbestedingen.

BMN Bouwmaterialen

BMN levert al jaren het gros van de bouwmaterialen die IJbouw verwerkt bij haar klanten. Door de jarenlange plezierige samenwerking is dit zelfs zo uitgegroeid dat IJbouw door BMN regelmatig gevraagd wordt om verbouwingen uit te voeren.

Bouwmensen

De jeugd heeft de toekomst en Bouwmensen zorgt ervoor dat (zij)-instroom van jongeren wordt klaargestoomd voor een plek in de bouwkolom. Reeds jarenlang neemt IJbouw diverse leerling timmerlieden en – schilders af van Bouwmensen om ze in de praktijk verder op te leiden.

Bouwend Nederland

Door de gefragmenteerde bouwbranche is het uitermate belangrijk dat er branchbrede vertegenwoordiging is om zaken af te stemmen. IJbouw is sinds haar oprichting lid van Bouwend Nederland en deze samenwerking is gegroeid gedurende jaren. Zelfs zodanig dat Martin al jarenlang bestuursvoorzitter is van dependance Amsterdam van Bouwend Nederland.

ESPEQ

IJbouw investeert in de toekomst door het continu opleiden van mensen. ESPEQ is een bedrijf wat onder andere schilders en timmerlieden opleidt. En daarom werkt IJbouw al jarenlang graag samen met ESPEQ.

Exact

Automatisering wordt steeds belangrijker. Van oudsher is Exact de leverancier van de boekhoudkundig software maar dit is de laatste jaren uitgebreid met platforms voor servicemanagement, klanttevredenheid en HRM. Op sommige innovaties ontwikkelen we zelfs samen!

Goedkoop Bouwmaterialen

Wij als IJbouw Groep werken graag samen met Goedkoop Bouwmaterialen. Een veelzijdige leverancier met voldoende vestigingen in ons werk gebied. Naast het innovatief zijn heeft Goedkoop een ruim en veelzijdig leveringsprogramma, en heeft het bedrijf en de medewerkers verstand en kennis van onze behoeften en benodigde producten.

Technoberg

Altijd bij IT-systemen en data kunnen. Dat is steeds belangrijker en Technoberg ondersteunt IJbouw al jaren met het beheer op afstand en systeembeheer.