Onderhoud

Onze afdeling beheer en onderhoud is verantwoordelijk voor het uitvoeren van civiele- en bouwkundige onderhoudscontracten. Met onze eigen schilders maar ook met samenwerkingspartners voeren wij ook het onderhoud uit voor diverse schildercontracten.

IJbouw voert momenteel langlopende onderhoudscontracten uit voor diverse overheden, onderwijsinstellingen en multinationals. Het uitvoeren van onderhoudscontracten is een apart specialisme, alle benodigde kennis en ervaring hebben we daarom gebundeld binnen deze aparte afdeling. Wij zijn in staat om onze opdrachtgevers te adviseren over de meest efficiënte oplossingen voor het meerjarig onderhoud. De uitvoering kan volledig papierloos verzorgd worden, de vaklieden ontvangen de opdrachten op een tablet waarop de werkzaamheden na afronding afgetekend kunnen worden. Rapportages en financiële afhandeling zijn vergaand geautomatiseerd, onze opdrachtgevers kunnen zelfs deels toegang krijgen tot onze systemen om realtime mee te kijken of zelf rapportages op te vragen. Ook in het geval van calamiteiten staat deze afdeling klaar voor onze opdrachtgevers met een 24-uurs bereikbaarheid en service. Ons callcenter ontvangt dagelijks tientallen meldingen per telefoon of mail welke indien nodig direct worden opgevolgd door onze vaklieden of samenwerkingspartners. Onze goed en breed opgeleide vaklieden zijn dienstverlenend en gewend om op locaties te werken die in gebruik zijn.

 

Het opstellen van meerjarenbegrotingen op het gebied van onderhoud is de basis voor effectief en efficiënt onderhoud. Door dat binnen IJbouw diverse mensen hiervoor zowel in theorie als praktijk zijn opgeleid kunnen wij onze klanten hierin ontzorgen.

EXPERTISES BINNEN HET ONDERHOUD

Om snel te kunnen schakelen voor onze klanten hebben wij een breed pallet aan vaklieden in dienst. Dit stelt in staat om direct te acteren indien de situatie hierom vraagt. Onze expertises welke wij in huis hebben beslaan onder andere:

  • Schilderwerk
  • Timmerwerk
  • Tegelzetten
  • Stucadoren
  • Restaureren
  • Houtrotherstel
  • Gevelrenovatie
  • Gevelisolatie

Kortom, alle bouwkundige kennis om goed en deugdelijk onderhoud te kunnen uitvoeren is aanwezig binnen IJbouw.