Projecten

Van compleet ontwerpen en realiseren van complexe machinefunderingen tot en met renovatie van monumentale grachtenpanden waarbij een kelderuitbreiding wordt toegevoegd. Maar ook in de havens weten wij onze weg te vinden, zowel voor kadewerkzaamheden als voor andere civiele aanpassingen.

Onze afdeling projecten verzorgt de middelgrote en grote projecten in de sectoren bouw, industrie en civiel.

Wij beheersen het gehele traject vanaf ontwerp tot en met oplevering. In de loop der jaren hebben we een grote verscheidenheid aan projecten mogen realiseren, variërend van de restauratie van rijksmonumenten tot nieuwbouwprojecten.

Wij werken veel in bouwteamverband waarbij wij in een vroeg stadium met de klant aan tafel zitten om zo gezamenlijk tot de meest efficiënte oplossing te komen. Onze aanpak in deze trajecten is afgestemd op klantniveau.

Het leveren van kwaliteit en het nakomen van de gemaakte afspraken zijn de basis binnen de projecten die wij mogen uitvoeren. Ons gemotiveerde en goed opgeleide personeel spant zich tot het uiterste in om aan alle eisen en wensen van de klant te voldoen.

In de loop der jaren hebben wij met onze werkwijze een groot aantal opdrachtgevers bediend die wij inmiddels tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Dit varieert van overheden tot onderwijsinstellingen en van multinationals tot MKB-bedrijven.

EXPERTISES BINNEN PROJECTEN

De disciplines binnen de projecten die we bedienen zijn:

  • Bouw
  • Civiel
  • Industrie