Nieuwe directeur/aandeelhouder bij IJbouw

Op 1 januari 2021 is Stijn Borremans aan de slag gegaan als directeur/aandeelhouder binnen IJbouw Groep. Stijn heeft hiervoor bij Heijmans Utiliteit gewerkt, waarbij hij in zijn laatste rol eindverantwoordelijk was voor de vestigingen in Amsterdam en op Schiphol.

Na zijn studie Uitvoeringstechniek aan de Technische Universiteit Eindhoven is Stijn zijn carrière gestart bij Heijmans IBC Bouw Best. Daar heeft hij in een aantal jaar stappen gemaakt van management trainee naar projectleider om uiteindelijk de overstap te maken naar de service activiteiten in de rol van service manager. Hierna heeft Stijn twee verschillende directierollen vervult bij een middelgrote aannemer en bij een utilitaire installateur om vervolgens terug te keren naar Heijmans als eindverantwoordelijke voor de vestiging Eindhoven waarbij de bouwactiviteiten en de installatieactiviteiten voor het servicebedrijf (onderhoud en kleine tot middelgrote projecten) onder zijn verantwoordelijkheid vielen. Na een aantal jaar Eindhoven is hij overgestapt naar de vestiging Amsterdam en is samen met zijn gezin ook neergestreken in Noord Holland. Tijdens deze periode heeft IJbouw kennis gemaakt met Stijn en Stijn met IJbouw aangezien er een aantal gemeenschappelijke klanten bediend werden. Gedurende de afgelopen jaren is er goed contact ontstaan tussen Stijn en de toenmalige directie van IJbouw (Kurt en Martin).

De wens om IJbouw toekomstbestendig te maken op directievlak kwam op het juiste moment samen met de ambitie van Stijn om het ondernemerschap te omarmen. Na een zorgvuldig voortraject heeft Stijn per 1 januari de overstap gemaakt. In goed overleg met Heijmans heeft hij de eerste maanden nog voor ongeveer een dag in de week activiteiten voor zijn oud werkgever verricht voor diverse klanten.Stijn gaat zich in eerste instantie met name richten op het Onderhoud en Kleinbouw bedrijf en daarnaast een aantal algemene taken.

“ Ik ben enorm blij met de kans die ik gekregen heb om binnen IJbouw als ondernemer aan de slag te gaan en een bijdrage te kunnen leveren aan het nog beter maken van de dienstverlening en ontwikkeling van het bedrijf. Met de opgedane kennis en ervaring en het netwerk wat ik mee breng ga ik mijn uiterste best doen een nieuw succeshoofdstuk aan het jongensboek van IJbouw toe te voegen. Ik heb er zin in! “

Terug naar overzicht