PROJECT OMSCHRIJVING

Wellant is een groene onderwijsinstelling voor VMBO en MBO. IJbouw heeft hier een meerjarig onderhoudscontract voor het correctief en preventief bouwkundig onderhoud. In het verlengde hiervan worden ook kleine werken gerealiseerd.

Binnen de onderhoudsscope wordt een verscheidenheid aan storingsmeldingen opgelost. Dit loopt uiteen van het vervangen van hang- en sluitwerk, oplossen van lekkages en het herstellen van zonwering.

In sommige gevallen gaat het om complexe bouwtechnische vraagstukken die al langere tijd voor problemen met het binnenklimaat zorgen, waar IJbouw een gepast oplossing voor vindt.

Onder het preventief onderhoud vallen onderdelen als: dakbedekking, kassen, zonwering, hang-sluitwerk, dakbeveiliging en bliksembeveiliging. Voor enkele onderdelen hiervan gaat IJbouw samenwerkingen aan met hierin gespecialiseerde partijen.

Naast de werkzaamheden die binnen het onderhoudscontact vallen heeft IJbouw inmiddels meerdere grotere MJOP werken in concurrentie kunnen realiseren. Hierbij valt te denken aan dakrenovaties, renovaties van opstallen, interne verbouwingen/herindeling en diverse gevelwijzigingen.

PROJECT DETAILS

Categorieën:Onderhoud, Onderwijs
Opdrachtgever:Wellant College
Locatie:Amsterdam, Utrecht en Rotterdam
Periode: 2019- heden
Bandbreedte omzet:1-2 miljoen euro
DSC_1912.jpg.680x516_q70_crop-yes_upscale

HOOGTEPUNTEN

    • Contract correctief en preventief dagelijks onderhoud
    • MJOP werken onderhoud