Koningslaan 1

Expertise REB Projects
Project Projecten

Bij de verbouwing van drie voormalige geschakelde villa’s aan de Koningslaan in Amsterdam realiseert IJbouw in verband met de opdrachtgever REB een royale kantoorgelegenheid. De kantoorvilla heeft 1510 m2 tot zijn beschikking met veel buitenruimte.

Het pand wordt met het oog op duurzaamheid en het gebruik van innovatieve ontwikkelingen gerealiseerd. Het kantoorgebouw is voorzien van  nieuwe installaties voor gas, water, elektra en ventilatie. Tevens is het pand volledig geïsoleerd, wat leidt tot energielabel A. Naast de installaties zijn er  gemeenschappelijke ruimtes zoals entrees, gangen, trappenhuis en lift high end afgewerkt. Met strak gestukadoorde muren en veelal houten vloeren. Het pand bevat een centrale lift in het kantoorpand wat je kan leiden tot uw bestemming. Echter is het kantoorpand ook voorzien van een prachtig trappenhuis. Om het pand in zijn originele staat op te leveren zijn een aantal elementen hersteld. Denk hierbij aan de schuine kapconstructie , natuursteenleien en bijbehorende zink- en loodaansluitingen.

Dit alles zal het pand haar grandeur en hoogwaardige uitstraling teruggeven, gereed voor de toekomst!

Tijdens dit project zijn er een aantal innovatieve ontwikkelingen aanbod gekomen die zijn geïmplementeerd zoals, video intercominstallatie voor toegangscontrole, de luchtkoeling is voorzien door middel van een VRV-systeem. En het gebouw is centraal verwarmd met VRV-convectoren die individueel regelbaar zijn.

Hierbij willen wij de opdrachtgever bedanken voor de realisatie van dit prachtige project.

 

HOOGTEPUNTEN

  • Het pand wordt met duurzame en innovatieve ontwikkelingen gerealiseerd
  • Pand is geïsoleerd, wat leidt tot energielabel A
  • Video intercominstallatie voor toegangscontrole
  • Luchtkoeling is voorzien door middel van een VRV-systeem
  • Kantoorpand krijgt haar grandeur en hoogwaardige uitstraling terug